Back
Formulering
Company > Formulering

Formulering

SOGELUB, een bedrijf op mensenmaat, heeft er altijd naar gestreefd om zich aan te passen aan en vooruit te lopen op de behoeften van de industrie. Daarom creëren wij jaarlijks meer dan 20 nieuwe producten.

Indien nog geen bestaand product voor een bepaalde toepassing, kunnen wij dankzij ons Research en Development team en onze commerciële ingenieurs snel en gemakkelijk nieuwe smeermiddelen formuleren.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen we steeds vaker rekenen op een grotere erkenning vanwege de industrie die dit concurrentievoordeel weet te waarderen. Sogelub heeft al regelmatig samenwerkingsakkoorden ondertekend met spilfiguren op wereldniveau (binnen de staalindustrie, hol en plat glas, de voedingsmiddelenindustrie, enz.) teneinde smeermiddelen te ontwikkelen die steeds vernieuwend zijn.


Sogelub & Research

  • Onderzoek naar de bevochtigbaarheid van de smeermiddelen samenwerking met CeRDT en Materia Nova.
  • Europese werkgroep IBIOLAB, met de bedoeling de biologisch afbreekbare smeermiddelen van de toekomst te ontwikkelen, namelijk de smeermiddelen met Eco-label.
  • Ontwikkeling van smeermiddelen voor de wereld van de glasindustrie samen met LAMIH, een laboratorium lid van CNRS.
  • Onderzoek naar warmte-uitwisseling Glas / Vorm alook naar de vernis effecten voor het Glasprocess, samen met TEMPo, de Universiteit van Valenciennes (Valutec).