Back
Home

Klanten zone

Login

PaswoordSalon Global Insultation 2020Salon Maintenance 2020


Sogelub heeft onlangs zijn dubbele certificatie verkregen Ė ISO 9001:2015 & ISO 14001 :2015

Gedurende het gehele jaar 2016 is het gehele Sogelub-team betrokken geweest bij de†voorbereiding voor de migratie van hun Milieu Management Systeem ISO 14001 versie 2004 naar de versie 2015.†Bovendien, in ongeveer een jaar tijd, is een geheel nieuw Kwaliteits Management Systeem ontwikkeld en geÔmplementeerd†om ons eerste ISO 9001 versie 2015 certificaat te behalen.

En vandaag hebben we dit behaald !


Welkom op onze nieuwe website sogelub.com

Al meer dan 35 jaar, bestaat onze taak erin industriŽle smeermiddelen te ontwikkelen en te produceren, bestemd voor extreme toepassingen :

  • hoge en lage temperaturen, warmteschokken
  • agressieve atmosferen (pH, industrieel water, enz...)
  • zware belastingen, machinale schokken
  • hoge snelheden

Op deze site vindt U informatie gegroepeerd per activiteiten sector, specialiteiten waarin wij expertise hebben en know-how :

Voel je vrij om onze diensten op te roepen voor meer informatie. U vindt de gegevens van uw gesprekspartner in de rubriek Contact of via ons geÔntegreerd webformulier.


Wij danken u voor uw vertrouwen,

Het SOGELUB team


Wie zijn we ? Wat doen we ?

Ons steefdoel: Vernieuwing door Research

Al meer dan 35 jaar streven wij naar vernieuwingen op het vlak van smeermiddelen.

Als onderzoekers en producenten van specifieke industriŽle smeermiddelen, optimaliseren wij het rendement in de industriŽle omgeving. Lees meer...


Intelligente en evolutieve smeermiddellen

De nieuwe formule van de R 603 T dringt in de gewrichten door dankzij de geringe viscositeit en zijn oppervlakteactieve stoffen, wordt vervolgens wat dikker, zodat een langdurige smering gewaarborgd is.
De viscositeit van het product is dan gestabiliseerd, zodat het smeermiddel in het hart van het mechanisme blijft, waar het zijn rol het best kan vervullen (thixotroop smeermiddel). Lees meer...